Начало / БГ / Борисов: Има обективни причини да се отворят много дупки по улиците
woddal-728x90en
woddal-728x90bg

Борисов: Има обективни причини да се отворят много дупки по улиците

“Има обективни причини да се отворят много дупки по улиците – от минус 10-15 градуса за един ден стана плюс 20 градуса. Ако е пломба на зъб, при такава рязка температура – пада. Обърнете внимание, Нанков, особено по скоростните пътища. Където отговарят общините, ще им помогнете да вземат мерки. Вижте и горещото рециклиране. Но отворят ли се такива дупки, започвате от кмета.

Администрацията на АПИ – слагате им светлоотразяващите жилетки. Полицията – ако трябва, една част от нея поема контрола на пътищата и стоят до дупките докато не се запълнят. Това не може да продължава! Хората чупят коли, пукат гуми, а и това си е реална опасност за живота. И после им обяснявате, че в общи линии още година ще е така, докато влезе ТОЛ системата. Пътищата като километри са ни много, парите за поддръжка са малко. Влезе ли ТОЛ системата, аз съм убеден, че поне милиард – милиард и половина приходи ще се генерират, които ще отидат за поддръжка”. Това заяви премиерът Бойко Борисов на заседанието на правителството. Основните теми, които се обсъдиха, бяха противодействието на битовата престъпност и състоянието на републиканската пътна мрежа в края на зимния сезон.

Виж също

Кабинетът изхарчи рекордните 2.7 млрд. за месец

Правителството счупи собствения си рекорд по непрозрачно харчене – през декември “хвръкнаха” над 2.7 млрд. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.