Начало / ЗА САЙТА
woddal-728x90en
woddal-728x90bg

ЗА САЙТА

 

Ясната, точна и своевременна информация се възприема вече като потребност от модерното общество.

Хората искат да получават информацията по възможно най-бързия, лесен и кратък начин, за да не губят време. Точно това е мисията на  сайта your-day.net

Ние предоставяме навреме това, което се случва в България и по света по качествено нов начин, като подбираме всичко най-интересно от интернет пространството.

Залагаме на принципа „кратко и ясно = бързо и пълноценно усвояване на информацията“.

 

 

Дългите и тромави материали не само отнемат повече време, те в степен натоварват и отегчават читателите от различни възрасти и социални прослойки.

Ние  подбираме за вас най-интересното от интернет пространството и ви го предоставяме в съкратен вариант, с връзка към източника, т.е. към цялата новина. Пример Резултатите на Your-day.net недвусмислено показват, че това е информационният подход на бъдещето- само за месец нашият сайт регистрира повече влизания от всеки друг в България за толкова кратко време.
Опростената визия и лесно достъпната информация прави your-day.net желан за четене от все повече хора както през компютър, така и през мобилно устройство.

 

 

Връзките и новините, които предлагаме в Your-day.net не само осведомяват читателя за случващото се, ние показваме събития и даваме информация за неща, които се пренебрегват от много други медии, а са от изключителна важност за развитието ни като общество.
Връзките са разделени в различни категории, всяка в отделен цвят, за да се отличават. Някои от тях са стандартни- такива, каквито потребителите са свикнали да използват и разпознават лесно. Екипът на Your-day.net създаде и няколко специализирани категории, за да провокира читателския интерес и да постави акцент върху особено важни социални, обществени, икономически и други теми.