Начало / Ехаа / Идват вируси, с кои храни да подсилим имунитета?
woddal-728x90en
woddal-728x90bg

Идват вируси, с кои храни да подсилим имунитета?

През този сезон човек може лесно да настине. Пътуването с масовия градски транспорт и работата в голям колектив създават предпоставки за това. Ако търсите начини, с които да предотвратите досадния грип, първото нещо, което трябва да направите, е да подобрите хранителния си режим.

Консумацията на определени храни и напитки подобрява работата на вашата имунна система. А ако болестта е вече налице, стимулирането на имунната система ще ви помогне да се излекувате по-бързо. Какво да ядете за по-здрава имунна система? 1. Цитрусови плодове Повечето хора си купуват портокали и грейпфрути, ако са настинали, но истината е, че всички цитрусови плодове са пълни с витамин С. А той изгражда имунната система. Смята се, че увеличава производството на бели кръвни телца, които са от ключово значение за борбата с инфекциите. Тъй като тялото не произвежда витамин С, е необходимо да си го набавяте всеки ден. 2. Червени чушки

Виж също

Кокетният InSight си направи селфи на Марс

“Космическата сонда InSight не се срамува от камерата!, написаха учените от НАСА на официалната си …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.