Начало / Крими / Издирван престъпник се гаври със СДВР във Фейсбук
woddal-728x90en
woddal-728x90bg

Издирван престъпник се гаври със СДВР във Фейсбук

Издирван престъпник публикува телефонния си номер и актуална своя снимка в официалната страница на столичната полиция във Фейсбук. Това не е шега, а реална история, развила се в рамките на едно денонощие в постинг със снимки на общо 51 издирвани от СДВР.

Става въпрос за Красимир Тончев от Ямбол, който очевидно се разпознал в една от снимките в публикацията на столичната полиция и е започнал да пише малко несвързани, но подробни коментари под нея. Прави впечатление, че профилът на Красимир изглежда реален, като снимките на човека в него съвпадат напълно с лицето, обявено за издирване и публикувано на страницата на СДВР в социалната мрежа. От въпрсния профил се разбира, че Тончев към днешна дата живее в Германия. За това свидетелстват и негови познати в абсурдната комуникация в страницата на столичната полиция. Според обясненията на самия Красимир пък, той е осъден на пробация за шофиране без свидетелство за управление на МПС.

Виж също

Задържането на лица без уведомяване е мракобесно

Задържането на лица без уведомяване на близките за 48 часа (или 24 за децата) не …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.