Начало / Свят / Полски екстрасенс зове: При Трета световна бягайте в… България
woddal-728x90en
woddal-728x90bg

Полски екстрасенс зове: При Трета световна бягайте в… България

 

Снимка: flickr

“Поляци, бягайте в България и Румъния!”. С такъв призив към сънародниците си се обърна от канала си в YouTube един от най-известните полски ясновидци Кшищоф Яцковски.

Според екстрасенса България и Румъния ще бъдат най-безопасните страни, където поляците могат да се скрият в случай на избухване на Трета световна война. Яцковски е известен с мрачните си прогнози, в частност за случилата се наистина тежка икономическа криза в Европа. През 2003 година излезе като победител от турнира за ясновидци, организиран от японската телевизия Asahi.

В аудиоклип с продължителност 9 минути и 26 секунди Кшищоф Яцковски, говорейки за себе си в трето лице, съветва съотечествениците си как да постъпят в ситуация на нова глобална война, пише “Монитор”.

“Това е абсолютно невероятно пророчество за това къде поляците могат да намерят спасение, ако избухне война, ако избухне Трета световна война!” – обявява мъжки глас. “Кшищоф Яцковски ви казва така: Бягайте в Румъния и България, бягайте в Румъния и България, бягайте в Румъния и България!” След това разказва за контекста, от който се е родил призивът му

Виж също

И Естония каза “не” на пакта на ООН за миграцията

И Естония се присъедини към страните, които отказват да подпишат Глобалния пакт на ООН за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.