Начало / Свят / Полски екстрасенс зове: При Трета световна бягайте в… България

Полски екстрасенс зове: При Трета световна бягайте в… България

 

Снимка: flickr

„Поляци, бягайте в България и Румъния!“. С такъв призив към сънародниците си се обърна от канала си в YouTube един от най-известните полски ясновидци Кшищоф Яцковски.

Според екстрасенса България и Румъния ще бъдат най-безопасните страни, където поляците могат да се скрият в случай на избухване на Трета световна война. Яцковски е известен с мрачните си прогнози, в частност за случилата се наистина тежка икономическа криза в Европа. През 2003 година излезе като победител от турнира за ясновидци, организиран от японската телевизия Asahi.

В аудиоклип с продължителност 9 минути и 26 секунди Кшищоф Яцковски, говорейки за себе си в трето лице, съветва съотечествениците си как да постъпят в ситуация на нова глобална война, пише „Монитор“.

„Това е абсолютно невероятно пророчество за това къде поляците могат да намерят спасение, ако избухне война, ако избухне Трета световна война!“ – обявява мъжки глас. „Кшищоф Яцковски ви казва така: Бягайте в Румъния и България, бягайте в Румъния и България, бягайте в Румъния и България!“ След това разказва за контекста, от който се е родил призивът му

Виж също

Русия настоятелно кани Борисов, веднъж той отказал посещение

Доставките на руски газ за хъб „Балкан“ и рестартирането на АЕЦ „Белене“ ще са главните …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.