Начало / Свят / Потенциалната заплаха: 40 млн. мигранти от Африка
woddal-728x90en
woddal-728x90bg

Потенциалната заплаха: 40 млн. мигранти от Африка

За потенциална заплаха от 40 милиона икономически мигранти от Африка да се насочат към Европейския съюз е станало дума на официалните разговори на премиера Бойко Борисов в Мароко през изминалия ден. В лекцията си пред Кралската дипломатическа академия в Рабат той очерта усилията на страната ни да опази външната граница на Съюза и ролята на споразумението с Турция.

Според евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков ЕС предвижда постоянно и безпрецедентно увеличение на средствата за охрана на външните храници и миграцията. Той допълни още, че след 2020 година средствата ще нараснат с 10 млрд.

“Няма държава, в която човек може да влезе безнаказано, без да следва установените правила. ЕС трябва да има добре охранявана граница. Хората, които влизат, трябва да бъдат проверявани обстойно. Изправени сме пред неконтролируема мигрантска вълна. За жалост ЕС го научи по трудния начин”, сигурен е евродепутатът в “Денят ON AIR”.

Виж също

Треска за пари: Разпилени банкноти по магистрала край Ню Джърси

Хора тичат по магистралата край Ню Джърси. Цари хаос, но не заради някое тежко ПТП, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.