Начало / БГ / Пътищата пълни с камери за скорост цяла седмица
woddal-728x90en
woddal-728x90bg

Пътищата пълни с камери за скорост цяла седмица

До неделя в целия ЕС се провежда акция по контрол на скоростта. Това е операция на TISPOL и е съгласно техен график. У нас тя се провежда за втори път през тази година. Това каза гл. инспектор Росен Рапчев, началник на сектор „Пътен контрол” към Главна дирекция „Национална полиция”, предаде БГНЕС.

Целта на операция TISPOL за разрешена максимална скорост за движение е да дисциплинира шофьорите и статистиката показва, че постигаме резултати в това отношение, но въпреки това родните шофьори се нареждат в челните места по пътни нарушения, коментира гл. инспектор Рапчев. „Операции за скорост се извършват на главните пътища и автомагистралите, както и на някои места от третокласната и общинската мрежа, в които имаме участъци с концентрация на ПТП по причина превишена или несъобразена скорост спрямо пътните условия“, обясни той и допълни, че водачите не се спират за проверка, а се снимат с технически средства.

 

Виж също

Децата, блокирани на „Алеко”, са свалени с джипове за три часа

Децата, които бяха блокирани вчера на хижа „Алеко”, са свалени от планината с джипове за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.