Начало / БГ / Софийската митрополия потвърди за договорки с купувача на ЧЕЗ
woddal-728x90en
woddal-728x90bg

Софийската митрополия потвърди за договорки с купувача на ЧЕЗ

След три дни на мълчание Софийската митрополия потвърди, че е имала предварителен договор за отдаването под наем на две сгради на площад “Света Неделя” с “Инерком” – купувачът на българския бизнес на ЧЕЗ. Това става ясно от разпространено съобщение на Софийската света митрополия.

Предварителният договор и споразумението са подписани на 22 декември 2016 г. Това е станало след решение на Епархийския съвет на Софийската света митрополия, представлявана от патриарх Неофит, който е и Софийски митрополит. Той е упълномощил Браницкия епископ Григорий да подпише договора, е посочено в съобщението. Предварителният договор и споразумението за наем на помещения в две от сградите на епархията с “Инерком” е изготвен и предложен на Епархийския съвет за обсъждане и приемане от адвокат Мария Тодорова Тодорова от Софийската адвокатска колегия, се казва в съобщението на Софийската митрополия. 

Виж също

Кабинетът изхарчи рекордните 2.7 млрд. за месец

Правителството счупи собствения си рекорд по непрозрачно харчене – през декември “хвръкнаха” над 2.7 млрд. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.