Начало / БГ / Съвет на патриотите чертае червена линия за законите

Съвет на патриотите чертае червена линия за законите

 

Лидерът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов остро се разграничи от Волен Сидеров за Крим, но според водача на “Атака” това не създава напрежение в коалицията.

Поводът е този за пушенето на Валери Симеонов. Нямало проблем с ГЕРБ заради визитата на Сидеров в Крим – предупредил Борисов

Предстои събиране на коалиционния съвет на “Обединените патриоти”, защото са твърде разнопосочни сигналите, които сега дават с различни законопроекти и инициативи.

Това обяви лидерът на “Атака” и председател на парламентарната група на малкия партньор в управлението Волен Сидеров. Така той отговори пред БНТ на въпрос подкрепя ли проекта на Валери Симеонов за смекчаване на забраната за пушенето. С уговорката, че председателят на НФСБ е вицепремиер и имал право да говори каквото си иска, Сидеров все пак настоя тримата лидери – той, Симеонов и Красимир Каракачанов, да се координират за обща линия в законодателната политика на патриотите.

Виж също

Новите лични карти с чип – без промяна в цената

Няма да се променя таксата за новите лични карти с чип. Това категорично заяви зам.-вътрешният …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.